Nieuws & Pers

Hacron Schoon, da’s Helder!

10 okt 2013 - Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, is de nieuwe bedrijfsnaam en het bijpassende, heldere logo onthuld van het schoonmaakbedrijf Hacron Schoon. Hacron Schoon levert professionele dienstverlening met een plezierige en persoonlijke stijl van werken. Van de ruim 150 medewerkers heeft 70% een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De vertrouwde medewerkers van Hameland Facilitair, zoals de organisatie tot vandaag heette, blijven uiteraard dezelfde.

Hacron Schoon opereert vanuit Lievelde, waar ook het zusterbedrijf Hacron Groen gevestigd is. Samen bieden ze bestaande en nieuwe opdrachtgevers een brede service. Zowel het onderhoud van gebouwen als die van de ruimte erom heen zijn in prima handen bij Hacron Schoon en Hacron Groen.  

Hacron Schoon en Hacron Groen zijn gezamenlijke bedrijven van Hameland, hét arbeidsontwikkelbedrijf van de Oost Achterhoek en Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten, gezondheidszorg en de sociale werkvoorziening.  

Samen met de medewerkers werd de vlag met de nieuwe naam en het nieuwe logo gehesen en werd geproost op een succesvolle voorzetting.  

Met deze frisse start heeft Hacron Schoon ook een eigen, nieuwe website: www.hacronschoon.nl