Onze consultancy bedrijven

Assist

Assist helpt zorgaanbieders met het opnieuw inrichten van hun bedrijfsvoering. Met een frisse blik nemen we de organisatie onder de loep. We verbeteren bedrijfsprocessen, verlagen kosten en komen tegemoet aan de wensen van zorgverleners en cliënten.

Meer over Assist

Alpheios

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Wij zorgen voor een performanceverbetering bij onze klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen.

Meer over Alpheios

Yask Facility Management

Yask biedt geïntegreerde facilitaire oplossingen op verschillende niveaus. Tactische sturing van het facility management. Daarnaast geven we strategisch advies op directieniveau. Ten slotte regelen we operationele services op de werkvloer, zoals diensten als schoonmaak, hospitality en catering.

Meer over Yask

Returnity

Returnity is de aanjager en ‘mogelijkmaker’ van een bedrijvennetwerk waarin we duurzame organisaties praktisch in staat stellen om concrete stappen te zetten richting een afvalvrije wereld.

Meer over Returnity
Diesen Artikel weiterempfehlen: