Onze facilitair management bedrijven

Yask Facility Management

Yask biedt geïntegreerde facilitaire oplossingen op verschillende niveaus. Tactische sturing van het facility management. Daarnaast geven we strategisch advies op directieniveau. Ten slotte regelen we operationele services op de werkvloer, zoals diensten als schoonmaak, hospitality en catering.

Meer over Yask

Yask Airport Information

Yask Airport Information is het gastvrije gezicht van Schiphol. Bij de inlichtingenbalies die over de hele luchthaven te vinden zijn, geven de airport information medewerkers informatie en inlichtingen aan passagiers en bezoekers.

Meer over Yask Airport Information

NNOFCARE België

NNOFCARE levert onderhouds- en reparatiediensten, van dringende storingsreparaties tot preventief onderhoud en technische inspectie van uw winkels. Lekkages, stroomonderbrekingen, glasbreuk en defecte airconditioning zijn slechts enkele van de obstakels die we kunnen oplossen.

Meer over NNOFCARE

Vebego AG Zwitserland

Vebego AG biedt individuele en uitgebreide servicepakketten in de Facility Service. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van Facility Service Management, onderhoud van onroerend goed, schoonmaak, beveiliging, ondersteuning en Eco & Innovation Service.

Meer over Vebego AG
Diesen Artikel weiterempfehlen: