Onze schoonmaak bedrijven

Hago

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

Meer over Hago

Schoonmaakbedrijf Westerveld

Als klein familiebedrijf is Westerveld in 70 jaar uitgegroeid tot een toptwintig speler in schoonmaakdienstverlening. Zij leveren honderden klanten van A-kwaliteit schoonmaak.

Meer over Westerveld

Stoffels Bleijenberg

Ondernemend, deskundig en altijd dichtbij. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een groeiend Zeeuws familiebedrijf met bewezen deskundigheid.

Meer over Stoffels Bleijenberg

Hago Next

De schoonmaker bepaalt zelf hoe het weer schoon wordt, geholpen door de nieuwste technologie en gestimuleerd door coaches. We werken met een schoonmaakmodel dat uitgaat van de waarden en wensen van alle betrokken partijen.

Meer over Hago Next

Balanz Facilitair

Balanz Facilitair verricht professionele schoonmaak, onderhoud en groenvoorziening. Voor meer dan 1.100 objecten levert zij hoogwaardige facilitaire diensten door inzet van vakkundige medewerkers.

Meer over Balanz Facilitair

Alpheios

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Wij zorgen voor een performanceverbetering bij onze klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen.

Meer over Alpheios

Hacron Schoon

Hacron Schoon levert professionele schoonmaakdiensten met personeel waarvan ruim 70% een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt heeft. Hacron kan u daardoor helpen bij de invulling van uw Social Return on Investment (SROI) verplichting in een aanbesteding.

Meer over Hacron Schoon

Care België

Met innovatieve oplossingen en oerdegelijke opleidingen in hospitality: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de schoonmaak van cleanrooms en labo's, waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is.

Meer over Care

Het Facility Punt België

Het Facility Punt maakt schoon in kantoren en bedrijven door het inzetten van invoegmedewerkers. We zijn een sociaal-economisch schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en voeren ondersteunende opdrachten uit in uw organisatie.

Meer over Het Facility Punt

Glanzer Dienstencheques België

Glanzer biedt strijkdienst en huishoudhulp voor particulieren aan. Als erkend sociaal-economisch bedrijf stimuleren wij de werkgelegenheid in onze regio. We bieden gemotiveerde werknemers kansen in eigen streek. Onze werknemers willen u graag helpen bij uw huishoudelijke taken.

Meer over Glanzer Dienstencheques

CleanDeal

CleanDeal is de webwinkel voor professionele schoonmaakproducten. Bij CleanDeal vindt u een uiteenlopend assortiment van professionele schoonmaakproducten, speciaal samengesteld door onze specialisten uit de schoonmaakbranche.

Meer over CleanDeal

Vebego AG Zwitserland

Vebego AG biedt individuele en uitgebreide servicepakketten in de Facility Service. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van Facility Service Management, onderhoud van onroerend goed, schoonmaak, beveiliging, ondersteuning en Eco & Innovation Service.

Meer over Vebego AG

Hago Airport Services

Het schoonhouden van Schiphol vereist flexibiliteit en efficiëntie. Hago Airport Services verzorgt met trots en plezier de (specialistische) schoonmaak van deze grote luchthaven.

Meer over Hago Airport Services
Diesen Artikel weiterempfehlen: