Onze specialistische schoonmaak bedrijven

Hago Zorg

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken in de zorg en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties.

Meer over Hago Zorg

Hago Rail Services

Hago Rail Services is verantwoordelijk voor de interne reiniging, graffitiverwijdering en reiniging na ongeval van al het materieel van NS Reizigers in Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Meer over Hago Rail Services

Hago Airport Services

Het schoonhouden van Schiphol vereist flexibiliteit en efficiëntie. Hago Airport Services verzorgt met trots en plezier de (specialistische) schoonmaak van deze grote luchthaven.

Meer over Hago Airport Services

Fortron

Fortron realiseert letterlijk en figuurlijk waardevolle gebouwen voor opdrachtgevers. Dat doen we door het totale technische en esthetische gevelonderhoud uit handen te nemen. Dat doen we met innovatieve maatwerkoplossingen en goed opgeleide medewerkers. Veilig, verantwoord en grensverleggend. En dat al bijna 40 jaar!

Meer over Fortron

Hago Food & Industry

Hago Food & Industry is gespecialiseerd in de reiniging van industriële omgevingen. Voor duizenden klanten van de voedingsmiddelen-, chemische en hightechindustrie zorgen wij voor een hygiënische en veilige productieomgeving.

Meer over Hago Food & Industry

Care België

Met innovatieve oplossingen en oerdegelijke opleidingen in hospitality: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de schoonmaak van cleanrooms en labo's, waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is.

Meer over Care

Vebego Airport AG Zwitserland

Vebego Airport AG creëert de beste voorwaarden voor een aangename vlucht. We verzorgen diensten voor luchtvaartmaatschappijen zoals de cabineschoonmaak. Ook op het luchthaventerrein zijn we actief, zoals de reiniging van lounges en de onderhoudsreiniging van het Aviation Training Center.

Meer over Vebego Airport AG
Diesen Artikel weiterempfehlen: