Onze zorgverlening bedrijven

STMG

STMG helpt mensen om op een prettige en gemakkelijke manier zo zelfstandig mogelijk te blijven. Daarbij richten STMG zich op de wensen, leefgewoonten en mogelijkheden van de klant. De nadruk ligt op participatie, gezondheidsbehoud en ziektepreventie.

Meer over STMG

Assist België

Iedereen wil liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Assist helpt mensen om dit op een comfortabele manier te kunnen doen. Assist levert ondersteunende diensten thuis én doet het volledig beheer van residenties met assistentiewoningen.

Meer over Assist

Assist at Home België

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren over heel Vlaanderen. Wij helpen mensen om een goede balans te vinden tussen huishouden, quality time en werk. Maar ook om langer thuis te blijven wonen als je ouder wordt of meer zorg nodig hebt.

Meer over Assist at Home

Reflex Healthcare People België

Reflex Healthcare People is de specialist in (para)medische interim. We bieden een professionele aanpak waarbij we altijd voorrang verlenen aan hen waar het in onze sector om draait: mensen.

Meer over Reflex Healthcare People

Glanzer Dienstencheques België

Glanzer biedt strijkdienst en huishoudhulp voor particulieren aan. Als erkend sociaal-economisch bedrijf stimuleren wij de werkgelegenheid in onze regio. We bieden gemotiveerde werknemers kansen in eigen streek. Onze werknemers willen u graag helpen bij uw huishoudelijke taken.

Meer over Glanzer Dienstencheques
Diesen Artikel weiterempfehlen: