18.09.2017

Ontdek Hago, de schoonmakers van Nederland

Schoon is van iedereen, maar schoonmaken is een vak apart. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland.

We zijn trots op onze collega’s van Hago. Wist je dat je ze overal tegen kunt komen? Onderweg in de trein, op kantoor als je aan het werk bent, op Schiphol als je op reis gaat of in het ziekenhuis voor de zorg voor jouw pasgeboren kind. Ontdek Hago, de schoonmakers van Nederland!

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaar onderdeel geworden van de beleving van iedereen dit met onze klanten in contact komt. Zo is Hago uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Diesen Artikel weiterempfehlen: