Onze bedrijven die actief zijn in de kantoorsector

Hago

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

Meer over Hago

Schoonmaakbedrijf Westerveld

Als klein familiebedrijf is Westerveld in 70 jaar uitgegroeid tot een toptwintig speler in schoonmaakdienstverlening. Zij leveren honderden klanten van A-kwaliteit schoonmaak.

Meer over Westerveld

Stoffels Bleijenberg

Ondernemend, deskundig en altijd dichtbij. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een groeiend Zeeuws familiebedrijf met bewezen deskundigheid.

Meer over Stoffels Bleijenberg

Hago Next

De schoonmaker bepaalt zelf hoe het weer schoon wordt, geholpen door de nieuwste technologie en gestimuleerd door coaches. We werken met een schoonmaakmodel dat uitgaat van de waarden en wensen van alle betrokken partijen.

Meer over Hago Next

Yask Facility Management

Yask biedt geïntegreerde facilitaire oplossingen op verschillende niveaus. Tactische sturing van het facility management. Daarnaast geven we strategisch advies op directieniveau. Ten slotte regelen we operationele services op de werkvloer, zoals diensten als schoonmaak, hospitality en catering.

Meer over Yask

Fortron

Fortron realiseert letterlijk en figuurlijk waardevolle gebouwen voor opdrachtgevers. Dat doen we door het totale technische en esthetische gevelonderhoud uit handen te nemen. Dat doen we met innovatieve maatwerkoplossingen en goed opgeleide medewerkers. Veilig, verantwoord en grensverleggend. En dat al bijna 40 jaar!

Meer over Fortron

Care België

Met innovatieve oplossingen en oerdegelijke opleidingen in hospitality: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de schoonmaak van cleanrooms en labo's, waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is.

Meer over Care

NNOFCARE België

NNOFCARE levert onderhouds- en reparatiediensten, van dringende storingsreparaties tot preventief onderhoud en technische inspectie van uw winkels. Lekkages, stroomonderbrekingen, glasbreuk en defecte airconditioning zijn slechts enkele van de obstakels die we kunnen oplossen.

Meer over NNOFCARE

Het Facility Punt België

Het Facility Punt maakt schoon in kantoren en bedrijven door het inzetten van invoegmedewerkers. We zijn een sociaal-economisch schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en voeren ondersteunende opdrachten uit in uw organisatie.

Meer over Het Facility Punt

Vebego AG Zwitserland

Vebego AG biedt individuele en uitgebreide servicepakketten in de Facility Service. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van Facility Service Management, onderhoud van onroerend goed, schoonmaak, beveiliging, ondersteuning en Eco & Innovation Service.

Meer over Vebego AG
Diesen Artikel weiterempfehlen: