Onze bedrijven die actief zijn in de publieke sector

Balanz Facilitair

Balanz Facilitair verricht professionele schoonmaak, onderhoud en groenvoorziening. Voor meer dan 1.100 objecten levert zij hoogwaardige facilitaire diensten door inzet van vakkundige medewerkers.

Meer over Balanz Facilitair

Hacron Schoon

Hacron Schoon levert professionele schoonmaakdiensten met personeel waarvan ruim 70% een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt heeft. Hacron kan u daardoor helpen bij de invulling van uw Social Return on Investment (SROI) verplichting in een aanbesteding.

Meer over Hacron Schoon

Hacron Groen

Vanuit Hacron Groen vertrekken wij met ruim 250 collega's vanaf 8 locaties in de regio naar diverse groenprojecten; van tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren tot het onderhoud van gemeentelijk groen.

Meer over Hacron Groen

Rooden Landscape Solutions

Rooden is een dynamisch en eigentijds bedrijf dat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel stelt. Wij gebruiken onze jarenlange expertise om constant te blijven innoveren. Kennis van zaken en doelgericht opereren, combineren we met passie voor ons vak.

Meer over Rooden

Axent Groen

In Axent Groen vindt u een professioneel en allround groenbedrijf. Ruim 150 gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen werken vanuit drie regio’s in Oost en midden Nederland. We zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groen, bestrating en alles wat daarbij hoort.

Meer over Axent Groen
Diesen Artikel weiterempfehlen: