Onze bedrijven die actief zijn in de transport en logistiek sector

SDBV

SDBV zorgt voor een veilig en efficiënt Schiphol. We verzorgen de beveiliging voor het gehele terminalcomplex vóór de douane. We dragen ook bij aan een efficiënte bagagelogistiek. Alert en oplettend houden onze medewerkers voor u alles in de gaten.

Meer over SDBV

Hago Rail Services

Hago Rail Services is verantwoordelijk voor de interne reiniging, graffitiverwijdering en reiniging na ongeval van al het materieel van NS Reizigers in Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Meer over Hago Rail Services

Hago Airport Services

Het schoonhouden van Schiphol vereist flexibiliteit en efficiëntie. Hago Airport Services verzorgt met trots en plezier de (specialistische) schoonmaak van deze grote luchthaven.

Meer over Hago Airport Services

Yask Airport Information

Yask Airport Information is het gastvrije gezicht van Schiphol. Bij de inlichtingenbalies die over de hele luchthaven te vinden zijn, geven de airport information medewerkers informatie en inlichtingen aan passagiers en bezoekers.

Meer over Yask Airport Information

Vebego Airport AG Zwitserland

Vebego Airport AG creëert de beste voorwaarden voor een aangename vlucht. We verzorgen diensten voor luchtvaartmaatschappijen zoals de cabineschoonmaak. Ook op het luchthaventerrein zijn we actief, zoals de reiniging van lounges en de onderhoudsreiniging van het Aviation Training Center.

Meer over Vebego Airport AG
Diesen Artikel weiterempfehlen: