Onze bedrijven die actief zijn in de zorgsector

Hago Zorg

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken in de zorg en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties.

Meer over Hago Zorg

STMG

STMG helpt mensen om op een prettige en gemakkelijke manier zo zelfstandig mogelijk te blijven. Daarbij richten STMG zich op de wensen, leefgewoonten en mogelijkheden van de klant. De nadruk ligt op participatie, gezondheidsbehoud en ziektepreventie.

Meer over STMG

Assist

Assist helpt zorgaanbieders met het opnieuw inrichten van hun bedrijfsvoering. Met een frisse blik nemen we de organisatie onder de loep. We verbeteren bedrijfsprocessen, verlagen kosten en komen tegemoet aan de wensen van zorgverleners en cliënten.

Meer over Assist

Alpheios

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Wij zorgen voor een performanceverbetering bij onze klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen.

Meer over Alpheios

Yask Facility Management

Yask biedt geïntegreerde facilitaire oplossingen op verschillende niveaus. Tactische sturing van het facility management. Daarnaast geven we strategisch advies op directieniveau. Ten slotte regelen we operationele services op de werkvloer, zoals diensten als schoonmaak, hospitality en catering.

Meer over Yask

Assist België

Iedereen wil liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Assist helpt mensen om dit op een comfortabele manier te kunnen doen. Assist levert ondersteunende diensten thuis én doet het volledig beheer van residenties met assistentiewoningen.

Meer over Assist

Assist at Home België

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren over heel Vlaanderen. Wij helpen mensen om een goede balans te vinden tussen huishouden, quality time en werk. Maar ook om langer thuis te blijven wonen als je ouder wordt of meer zorg nodig hebt.

Meer over Assist at Home

Reflex Healthcare People België

Reflex Healthcare People is de specialist in (para)medische interim. We bieden een professionele aanpak waarbij we altijd voorrang verlenen aan hen waar het in onze sector om draait: mensen.

Meer over Reflex Healthcare People

Diesen Artikel weiterempfehlen: